keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Ke 30.12.

Tänään 9km, 50min.

Ap: pikavoimakuntopiiri 30min + kevyt 9.2km, 49:33, 5:25/km.

Ei oikein suju vieläkään nuo pikavoimaliikkeet. Kun tekniikka ei ole hallussa, niin liikkeisiin ei saa tehoa. Pitää jatkaa opettelua ja ehkä vähän soveltaa/muuttaa.

Kuntopiirin päälle kevyt ulkoilu vähän väsyneillä jaloilla.

Ip: lepo.

Oli kyllä tarkoitus juosta ihan kunnon lenkki, mutta Iina-tytär päättikin lunastaa saamansa joululahjakortin, johon kuului laatuaikaa iskän kanssa (shoppailua, elokuva ja ravintolaillallinen). Niinpä siirsin lenkin huomiselle ja illan kohdalle exceliin merkittiin "lepo".

Iinan shoppailu tuotti minullekin sivuvaikutuksena kahdet uudet lenkkarit. Ja kun Iinan elokuvavalintakin vielä oli Star Wars, niin olihan tuo isällekin mukava ilta;-)

Huomenna sitten treeniä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Etkö katsonut Suomen jääkiekkopeliä? Itse katsoin, mutta hieman suuret mittasuhteet on saaneet nämä Lasten MM-kisat (osalla on jo ajokortti).

Sen lisäksi ihmettelen, ettei kukaan kyseenalaista tuota mautonta paidanjäädytyspelleilyä, joka ei sovi Suomeen eikä maajoukkuekuvioihin mitenkään. Kaikki toimittajat vain hymistelevät. Politiikassa tai taloudessa eivät toimittajat kulkisi noin talutushihnassa kuin urheilussa tuntuvat olevan.

Hups, saarnasin. Tosiasiassa katson pienten poikien kiekkokisoja ihan mielelläni.

-Humanisti

pjh kirjoitti...

Katsoin toki pelin tallenteelta heti kun tulimme Iinan kanssa kotiin. Katson muutenkin melkein kaikki urheilulähetykset tallenteelta jonkin verran jälkilähetyksenä, jotta voin tehostaa katselua ja hypätä yli kaikki tarpeettomat kohdat. Noihin kohtiin kuuluvat kaikki typerät koosteet (maalit, taklaukset, torjunnat, …) ja musiikilla höystetyt muka-hienot hehkutukset ja erätauot. Ja erityisesti tässä tapauksessa Kaj Kunnas, jota en kestä sekuntiakaan. Ja melkein kaikki "asiantuntijat", joiden mielestä paketin pitää pysyä kasassa ja etäisyydet eivät saa venyä. Olen muuten ihan varma, että kukaan ei huomaisi mitään eroa, jos asiantuntijoiden lausunnot nauhoitettaisiin etukäteen ja niitä uusiokäytettäisiin turnauksen kaikissa peleissä. Esim. se erän päätyttyä haastateltava pelaaja voisi sanoa, että "pitää lisätä liikettä ja puolustaa tarkemmin" ja aina menisi läpi.


Paitaseremonioista, Selänne-hehkutuksesta ja kritiikittömistä toimittajista olen tällä kertaa humanistin kanssa 100% samaa mieltä. Tosin hyppään ne tietenkin aina yli, mutta silti pelkkä tieto niiden olemassaolosta riittää herättämään vastareaktion…