sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Su 13.12. - Järvenkierto + viikko 50

Tänään 27km, 2h 18min

Ap: jalkateräjumppa 40min + pitkä 26.6km, 2:18:26, 5:13/km.

Nyt tein jalkateräjumpan aikaisin aamulla ennen lenkkiä. Näin se varmaan olisi paras tehdä jatkossakin, kun käyhän se jumppa jonkinlaisesta alkuverkasta.

Järvenkierrolla mukana keem, Janne ja itämaan voimakaksikko harpatti+jaha. Ohut räntäkerros oli maassa, mutta alusta ei silti ollut liukas. Ei hurjasteltu ihan viime sunnuntain tyyliin, mutta ihan hyvää vauhtia mentiin tänäänkin. Minulla kulki taas juoksu kohtuullisen hyvin, joten mukava aamupuhde tuli vietettyä.

Somessa on virinnyt keskustelu järvenkierron televisiointioikeuksista. Kovin moni ei yleensä uskaltaudu kierrokselle mukaan, joten olisihan se hienoa, jos muut voisivat seurata tapahtumaa livenä. Siellä nimittäin sattuu ja tapahtuu! Esim. tänäänkin minulla tippui kerran hanska maahan ja jouduin palaamaan jonkin matkaa takaisin. Syntyi siis jännittävä tilanne, että saanko porukan vielä kiinni. Ja aika usein juostaan punaisia päin ja on jännittävää seurata jääkö kukaan auton alle. Kyllä tuo aina F1:n tai suunnistuksen yleisön kannalta voittaa!

Ip: lepo.


Viikko 50 (7.-13.12.2015)

Juoksua 100km (5:12/km).
Liikuntaa yhteensä 12h 55min.

Hyvä perusviikko. Keskiviikkona ja lauantaina juoksin reippaammin korkeammalla sykkeellä vaikka vauhti ei kovaksi noussutkaan. Torstaina reidet tilttasivat täysin ja se vaikutti lenkkeihin pari seuraavaa päivää, mutta onneksi sunnuntain pitkä meni taas hyvin. Hyvä fiilis jäi tästäkin viikosta.

En oikein tiedä miten seuraavina viikkoina treenata. Toisaalta olisi kiva keventää ja yrittää saada reippaisiin edes vähän vauhtia. Mutta toisaalta isompi treenimäärä viikkotunteina tuntuu sopivan hyvin ja perusjuoksu kulkee ihan OK.

Nyt minulle on herännyt taas pieni toive, että josko saisin painon vähän alenemaan. Trendi viime viikkoina on ollut hyvä, mutta on se ollut aiemminkin tänä vuonna. Nyt olen kuitenkin jo aika pitkään jättänyt alkoholin, suklaan ja jäätelön kokonaan pois. Ja kun lisäksi olen pitänyt viikon treenituntimäärät hyvinä, niin vihdoinkin jotain tapahtuu. Elämähän on tietenkin ihan paskaa ilman mitään nautintoaineita, mutta mitäpä sitä ei tekisi pelastusrenkaan pienentämiseksi…

2 kommenttia:

Kiptoo kirjoitti...

Onpa tapahtumarikasta! Periscope päälle vaan seuraavalle järvenkierrolle.

moguli kirjoitti...

Olin siinä uskossa, että Periscope on juurikin Periksen aikaansaannos. Ei jäis autotallissa polkiessa mistään vaille.