sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Su 6.12. - Järvenkierto + viikko 49

Tänään 26km, 2h 14min

Ap: pitkä 26.4km, 2:13:53, 5:04/km.

Itsenäisyyspäivän järvenkiertoon oli Porschelle saapunut 6 juoksijaa, joiden joukossa pitkästä aikaa pari Eemeliäkin. Puljulta ei lisävoimia saatu mukaan mikä kertoo huolestuttavaa kieltään Pirkkalan juoksukulttuurin hiljaisesta hiipumisesta. Toki gallardo edusti kunniakkaasti Nälkälaaksoa Porschelta alkaen.

Vettä tuli alussa ja lopussa enemmän, ja keskellä vähän vähemmän. Lämpöä 8 astetta, eli juuri erinomainen talvisää. Koko ajan myötätuuli. Tätä lisää! Varmaankin juuri hienon sään takia vauhti oli viime aikojen kierroksia reippaampaa, mutta vintsaan ei silti ylletty. Oltiin me pojat ennen kovia, kun vintsaa mentiin tosta vaan!

Minulla kulki tänään oikein hyvin ja fiilis oli kevyt. Varmaan silti vähän verkkaisempi vauhti olisi ollut treeninä parempi ja pitää nyt varoa ettei lähde taas keulimaan.

Ip: jalkateräjumppa 40min.

Sain vihdoinkin katsottua loppuun Ylevero-kanavalta tulleen doping-dokkarin (löytyy Areenasta vielä muutaman viikon). Olihan se karua nähtävää ja vahvisti ennestäänkin vahvaa uskoa, että kaikki isojen urheilujärjestöjen johtajat ovat roistoja. On se vaan masentavaa.
Nyt kuitenkin ymmärrän miksi Kenian Eldoret on tullut Suomessakin varsin suosituksi treenimatkakohteeksi: epoa ja steroideja saa ilmeisen helposti. Niin sitä on naiivisti uskonut, että eihän ne köyhät Nandit voi doupata, mutta siellä ne jonotti talonmiehen piikille piilokamerassa.

Viikko 49 (30.11.-6.12.2015)

Juoksua 117km (5:17/km).
Liikuntaa yhteensä 14h 10min.

Aika kova viikko oli määrän puolesta nytkin ja loppuviikosta se selvästi tuntui jäsenissä. Vaikka sunnuntain pitkis kulkikin hyvin, niin huomenna pidän kyllä ihan oikean lepopäivän. Ensi viikko saa määrän puolesta muutenkin olla kevyempi. Olisi hyvä saada vähän tehoakin sekaan, kun tältä viikolta ne taas jäivät pois, jos 200m-vetoja ei lasketa.

Joka tapauksessa nousukunto on ilmeisen selvä.

Ei kommentteja: