maanantai 10. syyskuuta 2012

Ma 10.9.

Tänään 22km, 1h 51min

Ap: kevyt 11.0km, 56:20km, 5:07/km.

Kevyttä aamuhölkkää Lahdesjärven-Vuoreksen-Nirvan metsäteillä. Yritin löytää jotain metsäpolkua Vuoreksesta joko Hervannan tai sitten Peltolammin-Multisillan suuntaan, mutta kaikki tiet olivat umpikujia. Aion kyllä jatkaa etsimistä, niin saisin mukavamman lenkkireitin ettei aina tarvitse juosta edestakaisin sitä Vuoreksen pääväylää. Pakkohan sieltä on jotenkin metsän läpi päästä ainakin Suolijärven reitille.

Aavistuksen väsynyttä menoa, mutta ei ongelmaa. Hieno pouta-aamu, noin 10 astetta.

Ip: kevyt 11.2km, 54:37, 4:53/km.

Katkonaista hölkkäilyä kaupungilla Iinan teatteriryhmän aikana. Tarkoitus oli kyllä juosta vähän enemmänkin, mutta olkoon nyt näin.

3 kommenttia:

Markus kirjoitti...

Vuoreksen puistokatu - Suolijärven lenkkipolku, katsoppas tuosta olisiko siinä kaipaamasi yhteys: http://connect.garmin.com/activity/115287414. Voi olla kyllä että tulkkasin väärin mitä etsit.

pjh kirjoitti...

Kiitos Markus! Juuri tuollaista reittiä hain. Onko tuo pätkä ihan kunnollista kävelytietä vai jonkinlainen metsäpolku? Pitää yrittää löytää maastosta missä tuo sitten oikeasti on...

Markus kirjoitti...

Kyllä tuo on metsäpolku, mutta muistini mukaan varsin helppo sellainen eli kyllä siellä matalammallakin askeleella pystyssä pysyy. Helpoiten löytyy Suolijärven lenkkipolulta eli kun vastapäivään kiertää ja on sen ison mäen noussut (järven pohjoispään ohituksen jälkeen) niin melkein heti lähtee polku / ura oikealle kohti Vuoresta. Ura saattoi alussa olla aika leveäkin, en ihan varmaksi muista. Taisi siinä pari haaraa olla, mutta aika helposti Vuores löytynee.