maanantai 24. syyskuuta 2012

Ma 24.9.

Tänään 22km, 1h 52min

Ap: väsynyt 9.6km, 49:32, 5:11/km.

Nyt oli vaikeaa aamulenkillä. Jalat aivan poikki, eli viikonloppu otti kuitenkin koville. Onneksi satoi koko lenkin ajan, niin v*tutti muutenkin.

Ip: kevyt 12.0km, 1:01:58, 5:10/km.

Vein Iinan illalla teatterikerhoon ja jäin sitten istumaan pysäköityyn autoon ihmettelemään mihin suuntaan juoksisin. Siinä vierähtikin kymmenen minuuttia, kun huomasin olevani täysin tympääntynyt kaupunkilenkkeihin ja mikään suunta ei kelvannut. Ajoin lopulta auton R5:n lähtöpaikalle ja juoksin Niihamaan ja takaisin. Se oli hyvä valinta ja Kaupin poluilla oli ihan OK juosta. Tuolla voisi käydä useamminkin. Meno oli työlästä, mutta sentään parempaa kuin aamulla. Jalka kuitenkin kipeämpi kuin aamulla.

Päädyin jatkopohdinnoissani seuraavaan pelisuunnitelmaan: Juoksen tällä viikolla maltillisesti vain sen verran, että saan syyskuun 700km tavoitteen täyteen. Alan siis pudottaa määrää niin, että tälle viikolle tulee 120-130km. Samalla yritän saada edes vähän spurtteja joihinkin lenkkeihin. Torstaina on hieronta, niin ehkä siellä jumit vähän helpottavat kevennyksen lisäksi. Sitten lauantaina lähden Suomensaaren juoksuun ja otan sen testijuoksuna. Sen testin perusteella päätän kannattaako Pirkkaan lähteä hakemaan tulosta vai vain fiilistelemään.

Nyt pitäisi vielä juhlia pienet synttärijuhlat, kun meidän Ella täyttää tänään 16v!

Ei kommentteja: