sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Viikko 37


Viikko 37 (10.9.-16.9.2012)

Juoksua 181 km (5:03/km).
Liikuntaa yhteensä 15h 15min.

- Kilsaennätysjahti jatkuu.
- Ei tehoja, pelkkää järjetöntä 5min/km-nylkytystä.
- Retaferin syöminen jatkuu.
- Oikea sääri ja takareisi vaivaavat taas aiempaa enemmän, mutta tilanne yhä lähes kontrollissa.

Kovaa on tämä määrän juokseminen!

Painonhallinta on edistynyt ihan mukavasti määräjuoksun myötä. Nyt voi jo varovasti hehkuttaa, että jotain kehitystä on tapahtunut. Kolmen viimeisen viikon painokeskiarvo on ollut alle 66kg. Edellisen kerran onnistuin alittamaan 66kg-rajan viikkotasolla yli vuosi sitten. Nyt pitäisi vain jotenkin säilyttää tämä taso, mutta valitettavaa on, että sen voi menettää ihan hetkessä. Ohessa pylväsdiagrammi viikottaisesta painosta tämän vuoden osalta.

Jouduin vielä vähän photo-shoppaamaan tuota omakuvaa, mutta kyllä vastaavaan autenttiseenkin kuvaan on tarkoitus päästä. Selvyyden vuoksi pitää todeta, että tämä alle 66kg on siis vain hyvä alku harjoituskaudella, sillä 2009 olin viikkotasolla alle 64kg parhaimmillaan. Noin 63kg on kisapainon tavoite. Nykyisellään olen yhä ylipainoinen läski, jolla BMI>20. Juoksijan BMI on 19 ja vähempään ei tyydytä!


1 kommentti:

kaapo kirjoitti...

Oho, no nyt kovat pelissä. Ehdottaisin vakavasti harkitsemaan myös ylimääräisen tarpeettoman aineksen höyläämistä sääriluista ja alimmilla kylkiluillahan ei tee mitään, joten ne voi suosiolla poistaa ...