maanantai 17. syyskuuta 2012

Ma 17.9.

Tänään 32km, 2h 41min

Ap: pk 21.8km, 1:45:44, 4:52/km.

Sain kuin sainkin juostua ehjän GPS-jäljen ensi viikonloppuna juostavasta Tampereen puolikkaan reitistä! Ajoin auton aikaisin aamulla Ratinaan ja hölkkäsin siirtymän Ratinasta Keskustorille. Lähdin kisareitille Keskustorilta luottaen, että Palatsinraitinsillan työmaalle on tultu jo töihin reilusti ennen seitsemää. Työmaa-alueen pääportti olikin jo auki, kun sinne asti pääsin. Portti kosken toisella puolella oli kuitenkin kiinni, mutta kiipesin sen yli ketterästi kuin hämähäkkimies ja katosin pimeyteen ennenkuin vartija ehti ampua. Nyt vain jännitetään miten hyvän kuvan saivat minusta valvontakameraan.

Olihan se meno todella kankeaa ja jalat eivät tykänneet yhtään, mutta tulipahan juostua. Ja se GPS-jälki hienosta reitistä on täällä.
Ideana olisi, että se siirretään GPX-fileenä Traxmeet-palveluun ja se tulee Tampereen puolikkaan sivuille. Mahtaakohan onnistua...
Puolikkaan loppuaika oli 1:41:46. Ei tullut sitten enkkaa.

Ip: nilkutus 10.0km, 55:13, 5:31/km.

Systemaattinen harjoittelu tuottaa aina kehitystä. Kolmannen peräkkäisen 30km-päivän jälkeen oikean säären kipu kehittyi siinä määrin, että siirryin uuteen nilkutus-askellajiin. Sääri oli jo vaivannut päivälläkin, joten mikään yllätys tämä ei ollut. Juoksinkin kaupungilta Kaupin kuntokolmosen mäkiin, kun siellähän ei nilkutusta erotä muusta juoksusta.

Vettä satoi ja oli synkkää. Muutenkin oli illalla huono olo. Taitaa olla joku tauti tulossa. Nyt ei kovin hyvältä näytä ennätyksen suhteen, mutta ihan vielä en luovuta.

Huomenna on kyllä lepopäivän riski erittäin suuri. Helsinkiin lähtö on reilusti ennen kukonlaulua ja siellä ohjelmaa myöhään iltaan. Ei varmaan jalan kannalta tule yhtään huonoon aikaan.

Ei kommentteja: