sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Su 23.9. – Tampereen puolikas

Tänään 32km, 2h 35min

Ap: vr 4.3km + Tampereen puolimaraton (1:38:32), yht. 25.4km, 2:01:11, 4:46/km.

Ei nyt ollut ihan optimaalinen ”tapering” puolikkaan kisaan;-) Kävin vielä siis aamulla viemässä kilsatolpat paikalleen ja vettähän tuli ihan kivasti. Tämä oli kai se ns. ”koiran ilma”. Sitten vaan kuivat vaatteet päälle ja verkkailemaan. Mitään lämmittelyähän minä en kisaan tietysti tarvinnut, kun kisavauhti ja verkkavauhti ovat jotakuinkin samat. Tarkoitus olikin kerätä kilsoja, kun edessä oli niin lyhyt kisa.

Kisaan lähdin ajatuksella juosta tasaisesti sinne 1.40-1.45 välille. Yllättävän hyvin olin palautunut eilisestä raskaasta lenkistä ja juoksu kulki ihan OK. Jossain 3km kohdalla juttelin erään samaa vauhtia menevän naisjuoksijan kanssa, joka tavoitteli 1.40-alitusta. Päädyimme juoksemaan samaa matkaa maaliin asti ja viimeisellä vitosella onnistuin toivottavasti vetoavulla auttamaankin tuota juoksijaa tavoitteeseen, joka alittui yli minuutilla. Juoksimme muuten koko matkan noin 100-200m Pasi Huhtalan vetämän ison ryhmän perässä. Pasi oli virallisena 1.40-jäniksenä.

Juoksu meni tosiaan odotettua paremmin. Takareidethän ovat ihan tukossa ja ei mitään rentoutta löydy, mutta toisaalta ei juuri hengästyttänyt ja tuskin sykekään pk-alueelta nousi.

Ip: kevyt 6.3km, 33:28, 5:21/km.

Kävin kisan jälkeen vielä keräämässä kilsatolppia pois ja siinä yhteydessä juoksin pätkittäin päivän kilsat täyteen. Onhan tuo pätkäjuoksu vähän kyseenalaista, mutta lenkkarit oli jalassa, mittasin aikaa ja matkaa, ja askellajikin oli juoksu, joten kyllä se päiväkirjaan kelpaa!

Ei kommentteja: