sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Su 16.9.

Tänään 31km, 2h 41min

Ap: pitkä 30.8km, 2:41:09, 5:14/km.

Aamusella kävin lyhyen taistelun itseni kanssa, mutta sen lopputulos oli ennalta selvä. Siispä burana poskeen ja järveä kiertämään. Sen verran lintasin, että jätin maisemakierrokset väliin ja pudotin vauhtia suosista pari napsua heti alusta alkaen. Askelkorkeus oli koko lenkin ajan noin 2mm ja kimmoisuus muutenkin muovailuvahan luokkaa. Jaksoin kuitenkin taas ilman mitään ongelmia ja olo oli hyvä loppuun saakka. Hyvin kulkee vielä!

Vähän ennen Raholan puhdistamoa Punkan Veikko juoksi kovaa vauhtia ohitseni ja moikkasi siinä mennessään. Vauhtiero oli niin iso, että en edes hetkeksi viitsinyt yrittää pysyä mukana. Siinä olikin sitten pari pitkää suoraa ja kellottelin eroa Veikkoon. Hänellä vauhti oli arvaukseni mukaan 4.30/km ja ihmettelin mihin oli kiire. Sitten tajusin, että tänäänhän on Varalan toimitsijamaraton ja Veikko oli sitä juoksemassa. Ruuhkaa ei ollut, koska hän oli ainoa juoksija jonka tuolla reitillä näin;-) Kyllä siellä varmasti muitakin oli mukana ja puoilkkaalle lähtijöitä tuli muutama vastaan siinä urheiluopiston kohdalla. Reipasta oli Veikon maratonvauhti kuitenkin!

Ihan lenkin lopussa vielä Tappikin ajoi pyörällä ohi. Oli Tapilla jo ajokoiran olemus, eli Nutrilett on ilmeisen selvästi toiminut!

Ip: lepo.

Ei kommentteja: