maanantai 3. syyskuuta 2012

Ma 3.9.

Tänään 22km, 1h 50min

Ap: kevyt 9.0km, 45:47km, 5:05/km.

Aamuhölkkä perustuntemuksilla.

Ip: väsynyt 13.0km, 1:04:26, 4:57/km.

Tarkoitus oli juosta lähemmäs 20km, mutta lyijypainot jaloissa veivät juoksuhuumorin ja yksinkertaisesti käännyin takaisin kotia kohti kesken lenkin. Minimi kuitenkin tuli täyteen.

Mutta hyvä kun käännyin, sillä pian käännöksen jälkeen näin ihka-aidon paljasjalkajuoksijan. Ei siis mitään kenkäfirmojen huijauksen uhria paljasjalkatossuissa, vaan melko nuori kaveri läpsytteli lenkillä vastaan Lempääläntiellä ihan paljain jaloin. Olen kyllä kuullut tuollaisista puhuttavan, mutta ikinä ennen en ole omin silmin nähnyt;-)

Huomenna hierontaan poistamaan lyijypainoja.

3 kommenttia:

PJB kirjoitti...

Anteeksi, että kommentoin näin vanhaan tekstiin, mutta kun olen lukenut tekstejäsi kronologisessa järjestyksessä niin. -- Hauska yhteensattuma täytyy olla, että tämä nuori ( jos oli alle 25 ) kaveri on täytynyt olla minä, koska montaa paljanjaloin kulkevaa en Tampereen seudulla ole nähnyt ja tuo tie on ollut tuohon aikaan itselläni kovassa käytössä. :) Mutta anteeksi häiriö, ja kirjotat loistavaa blogia! Näin nuorempanakin "juoksun"harrastajana, on ilo lukea kokeneemman urheilijan ajatuksia, treenejä ja tekemisiä.

-Patrik Borenius

pjh kirjoitti...

Olipa hienoa, kun kommentoit! Jos olet joskus viime syksynä juossut Lempääläntien vartta paljain jaloin, niin melko varmasti se olit sinä;-)
Erikoista, että emme ole useammin törmänneet. Juoksetko säännöllisesti paljain jaloin näillä seuduin?

PJB kirjoitti...

En valitettavasti nykyään juokse usein paljainjaloin, vain puhtaasti joskus kesä/syksy aikaan yksittäisiä harjoituslenkkejä askelluksen ja tekniikan parantamiseksi. Kuitenkin yleensä Helsingissä olen tuona aikana niin. -- Noihin aikoihin hölkkäilin melkein kaikki lenkit paljainjaloin, joten todennäköisyys oli isompi.

Joten ei ihme, jossei ole tullut vastaan tai sitten on, mutta ei ole noteerattu kun on ollut normaali jalkavarustus lenkillä. :)