keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Ke 13.3. - Spekulaatiota kevään kisakalenterista

Tänään 21km, 1h 49min

Ap: kevyt 6.1km, 31:55, 5:17/km.

Joku kujeilija oli jo hyvän aikaa sitten tempaissut autoni katolta antennin irti ja sain vihdoin nyt aamulla aikaiseksi auton viemisen korjausoperaatioon. Siinä odotellessa kävin hölkkäämässä keväisen aamulenkin Lielahdesta Teivon suuntaan. Lunta ei ollut yöllä satanut edes polviin saakka, joten liukastelu sujui ihan OK.

Ajellessani Lielahdesta sitten pahimmassa aamuruuhkassa takaisin keskustaa kohti sain minäkin jonkinlaisen omakohtaisen kokemuksen siitä miksi niin moni kohkaa jostain tunnelista. En kyllä ihan vapaaehtoisesti tekisi tuota matkaa aamuin illoin ruuhkassa.

Ip: kevyt 15.0km, 1:16:46, 5:07/km.

Tasaista hölkkää matolla. Pitkästyttää ihan rutosti, mutta täytyy kyllä sanoa, että kepoisasti juoksu kulkee. Peruskunto on noussut nyt sille tasolle, että voisi lähteä tekemään kunnon treeniä. Se vaan edellyttäisi oleellista muutosta keliolosuhteissa.

Kyllä tässä silti mieli alkaa tehdä kevään hölkkiin ja kunnon nostamiseen sitä kautta! Senhän tietää, että jalat menee heti alta, jos alkaa puhua kisoista. Mutta silläkin uhalla:
Teivocup 6.4. (lumi tuskin ehtii sulaa, joten en varmaan mene)
Viialan ympärijuoksu 13.4. (jos/kun en pääse mihinkään Karhu-viestin joukkueeseen)
Toijala hölkkä 20.4.
Pyynikkijuoksu 28.4.

Siinähän onkin sitten huhtikuun kaikki vk-treenit!

Ei kommentteja: