lauantai 2. maaliskuuta 2013

La 2.3.

Tänään 25km, 2h 11min

Ap: vr3 + 5000m + 3000m / 6min + vr3 (yht. 15.3km), 1:16:52, 5:01/km.

Aamulla vähän reippaamman juoksun yritystä hallissa. Kovin oli tyhjää taas radalla, mutta onneksi Ville sattui halliin samaan aikaan niin verkat ja palauttelut sujuivat jutustellessa oikein mukavasti.
Vk-harjoituksena päätin kokeilla 5000m + 3000m pitkällä palautuksella. Molemmat vedot aika tarkkaan tasaisella 4min/km-vauhdilla. Pohjalta taas lähdetään vk-kuntoa nostamaan, mutta ihan kohtuullisesti tuo sujui. Jälkimmäinen veto painoi jaloissa lopussa jo sen verran, että en enää kolmatta vetoa viitsinyt tehdä. Koputetaan puuta, mutta oikea sääri oli ainakin tänään lähes oireeton.

Oli hienoa nähdä kuinka eräs pieni poika oli päättänyt antaa oman tukensa kansan kuntoilulle. Hänellä oli oma kausikorttinsa halliin ja hän seisoi pitkät ajan hallin portilla ja päästi kaikki sisään omalla kortillaan. Minäkin siis taas pääsin maksamatta sisään. Ville oli tullut halliin vajaan vartin aiemmin ja poika oli ollut siinä jo hänetkin ”maksamassa” sisään. En tiedä ovatko kaupungin herrat ja vahtimestarit sitten yhtä iloisia...

Ip: kevyt 10.0km, 53:48, 5:23/km.

Kuulemma kovemman harkan jälkeen pitää juosta palauttava lenkki, niin olo on sitten parempi. Siispä matolla taas hidas hölkkä. Jaksoihan tuon jotenkin.

Ei kommentteja: