perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pe 29.3. – Vettä kengässä

Tänään 22km, 1h 51min.

Ap: kevyt 10.5km sis. 5 x 100m, 52:29, 5:00/km.

Varhain aamulla kevyttä hölkkää Pirkkahallissa. Vähän oli ajatuksena kokeilla parantaa 400m tulosta, kun Kaapolla on ollut vähän liian hauskaa naureskella noille minun ennätysnumeroilleni. Jalat olivat sen verran tukkoiset, että en kuitenkaan halunnut riskeerata viikonlopun muita juoksuja. Sentään muutaman satasen kiihdytyksen uskalsin tehdä ja se teki kyllä ihan hyvää.

Ip: kevyt 11.6km, 58:51, 5:04/km.

Kevyttä juoksua hienossa auringonpaisteessa lähimaisemissa. Kävin katselemassa olisivatko tietyt perusreitit jo juoksukunnossa, mutta ei nyt sentään ihan vielä... Heti kilsan kohdalla vajosin nilkkaa myöten sulamisvesiin ja loppumatkankin sitten läpsyttelin lätäköissä aina kun sopivia löytyi;-) Mukavaa oli ja tuli ihan keväinen tunnelma.

Onneksi huomasin vasta lenkin jälkeen, että eihän minulla olekaan mitään mahdollisuuksia kuukausikilsojen ennätykseen! Olin unohtanut viime vuoden syyskuun, jolloin juoksin 723km. Siihen en pääse elämässäni enää ikinä. Sen sijaan toiseksi paras kuukausi on tulossa ja ensimmäinen 600km ylitys yli neljään vuoteen (paitsi siis tuo viime syyskuu).

Toivottavasti tämä päivä palautti sopivasti, koska huomenna aamulla olisi tarjolla taas itsensä kiusaamista hallissa.

Ei kommentteja: