maanantai 29. huhtikuuta 2013

Ma 29.4. – Tavoitteiden pohdintaa

Tänään 13km, 1h 10min.

Palauttelupäivä.

Ap: kevyt 6.2km, 33:00, 5:17/km.

Kevään ensimmäinen aamulenkki Lahdesjärven ulkoilureiteille sähkölinjaa pitkin. Alikulut vielä paksussa jäässä, mutta muuten oli sulaa.

Ip: kevyt 7.0km, 37:05, 5:18/km.

Kevyttä matolla. Eihän minun enää pitänyt iltalenkkejä matolla juosta, mutta en sitten näin lyhyen takia viitsinyt mennä ulos.

Pakko kai tässä on myös lyödä jo hiljalleen lukkoon joitakin päätavoitteita vuodelle epävarmasta kunnon kehityksestä huolimatta.

1. Forssan puolikas kesäkuussa. Yritetään vielä sitä 1.20-alitusta, vaikka toivottomaltahan se nyt tuntuu.
2. Oxroadultra elokuussa. Tällä tavalla saan hyvällä omatunnolla juosta lomalla heinäkuussa perushölkkää niin paljon kuin huvittaa.
3. Maraton loppusyksystä loka-marraskuussa. Tämä kuitenkin edellyttää, että Forssassa olen onnistunut edes jotenkuten ja loppukesän kunnon perusteella on edellytyksiä vähintään 2.50-alitukseen. Jos näin ei ole, niin sitten pitänee vain treenata kosto Joensuun 12h-juoksuun.

Toki treenimielessä käyn monessa muussakin hölkässä, mutta otan nuo yllä olevat vähän tavoitteellisemmin. Seuraava startti voisi olla vaikka Ideaparkin kymppi.

4 kommenttia:

jaha kirjoitti...

Jaa, että tavoitteita vailla.
Sijoitahan erään paikallisen veteraaniseuran kirstuun muutama euro, niin seuraava tavoite selkiytyy Vantaalle. Saadaan hyviä joukkueitakin kasaan sinne.

pjh kirjoitti...

Siellä Vantaalla pitäisi juosta ihan kilpaa eikä ultra-vauhti riitä. Ja eikös se vielä osu päällekkäin Ideapark-juoksun kanssa...
Lisäksi kun itse olen paikallisen juoksuseuran puheenjohtaja, niin on vähän vaikea loikata kilpailevan seuran riveihin;-)
Teillähän on sitä paisti jo ihan huima joukkue, jolla pitäisi tulla kultaa tai ainakin kunniaa!

jaha kirjoitti...

No, se on kyllä totta, että osuu samalle päivälle, kuin Ideapark-juoksu. Tuo toinen väittämä vauhdista on sen verran höpöpuhetta, että en kommentoi sitä. :)
Sehän on ihan turvallinen valinta tuo veteraaniseura johon viittaan, sehän ei ole, kuin svu:n jäsen, joten ei tule sitten kiusausta edustaa sitä muiden liittojen kisoissa (ai saakeli, tehän oottekin näköjään kans svu:n jäsen... no se kyllä hitusen vaikeuttaa "loikkausta" [http://www.svu.fi/liitto/jasenseurat/]).
Saas nähdä saadaanko me 45+ edes joukkueita...

pjh kirjoitti...

Jos teillä oikeasti jää joukkueen saaminen kokoon yhdestä miehestä kiinni, niin kyllä minä voin sitten lähteä. Ei meillä ole omassa seurassa tarkoitus osallistua SM-kisoihin tänä vuonna ja emme ole turhan tarkkoja useamman seuran jäsenyydestä;-) Useampikin wihalainen on myös Endurancen jäsen, ja onhan minullakin lisäksi Pyrinnön jäsenkirja.
Katsotaan tilanne viikonloppuna, kun maanantaina ehtii vielä ilmoittautua.