torstai 4. huhtikuuta 2013

To 4.4. – Tiedusteluretki Teivoon

Tänään 14km, 1h 09min.

Ap: kevyt 6.0km, 31:23, 5:14/km + hieronta.

Sen verran taas aamuhölkkää matolla, että sain 3-osaisen Olof Palme -dokkarin katsottua loppuun. Se oli yllättävän mielenkiintoinen ottaen huomioon, että tapahtumat sijoittuivat Ruotsiin...

Lenkin päälle Jupon käsittely. Tärkeimmät ajankohtaiset ongelmat tuli ratkottua ja jalat sen sijaan olivat ongelmattomat.

Ip: kevyt 8.0km, 38:00, 4:45/km.

Kävin illalla juoksemassa pikkulenkin Teivocupin reitillä. Jalat eivät nyt ole ihan parhaimmillaan ja pidin lenkin kevyenä.
Tarkoituksena oli katsoa missä kunnossa reitti on lauantaita varten. No, eihän se reitin tilanne houkutteleva ollut, mutta silti mieli tekisi testijuoksuun lähteä.

Reitti on toki pääosin sula. Siinä pahimmassa paikassa noin 700-1100 metrin kohdalla on 350-400m jääsohjoa koko väylän leveydeltä. Sitä on niin paljon, että se ei mitenkään sula lauantaiksi. Eli valitettavasti siis koko matkalla tulee 700-800 metriä juoksua todella huonolla alustalla.
Tuon lisäksi heti 2km jälkeen on 10-20m peilijäätä ja tuo kohta on erittäin hankala. Jäätä on koko väylän leveydeltä ja kiertäminen ei ole mahdollista. Eikä ehdi sulaa.
Kääntöpaikalla on myös jonkin verran lunta, mutta se saattaa vielä sulaa huomenna ja kyllä siihen keilan saa kohtuullisen hyvin.
Puhdasta asfalttia ei ole juuri lainkaan sillä koko reitti on talven jäljiltä hiekoitussepelin peitossa.

Ei kommentteja: