tiistai 9. huhtikuuta 2013

Ti 9.4. – Tonneja areenalla

Tänään 15km, 1h 09min.

Ap: lepo.

Aikainen lähtö Helsinkiin. Seli-seli...

Ip: 14.8km ml. 6 x 1000m vedot, 1:08:38, 4:38/km.

Kun työpäivä Keilalahdessa päättyi, suuntasin Esport Arenalle lyhyet vedot mielessä. Heti alkuverkassa huomasin, että sama outo heikkous/tyhjyys tuntui etureisissä kuin eilenkin. Ainoa selitys mitä keksin on, että Teivocupin uusi ärsyke tuntuu vielä jaloissa tuolla lailla. Toivottavasti tuntuma normalisoituu viikon aikana.

Jalat kuitenkin muuten tuntuivat oikein hyviltä ja lähdin tekemään tasaisia tonneja 2min palautuksella. Neljä vetoa meni aika rennosti 3.26-3.29 välille, mutta sen verran viimeinen tuntui jaloissa, että päätin tehdä pitkät palautukset kahteen viimeiseen vetoon. Hölkkäilinkin kilsan ennen molempia viimeisia vetoja ja niinpä nekin osuivat aika helposti tuohon samaan haarukkaan eikä mennyt punaiselle. Maksimisyke koko harkassa oli 169, eli periaatteessa ana-kynnys jäi ylittämättä. Minulle tuo kertoo vain sen, että nämä sykeperusteiset kynnykset ovat ihan puhdasta huuhaata.

Varmaan oli ihan hyvä ja kehittävä treeni. Minä en näemmä pysty raastamaan mitään maksimivetoja ja voin ainakin uskotella itselleni, että se on kunnon kehityksen kannalta vain hyvä juttu;-)

Ei kommentteja: