perjantai 5. huhtikuuta 2013

Pe 5.4.

Tänään 18km, 1h 31min.

Kevyttä juoksua ja virittelyä huomiseen testiin.

Ap: kevyt 10.0km, 51:55, 5:12/km.

Katselin vähän harkkapäiväkirjaa ja huomasin, että olen tällä viikolla joka päivä juossut aamulla mattokutosen. Nyt piti sitten antaa maton pyöriä vähän pitempään, jotta ei Suoramajärven kooma pääse iskemään... Vähän oli syke liian korkealla.

Ip: kevyt 8.3km ml. 5 x 100m, 38:38, 4:41/km.

Ulkolenkki auringossa lähikortteleissa. Oli ihan hyvä vire ja tein kilsan välein taas pieniä spurtteja. Eihän ne spurtit oikein rullaa, mutta vika on varmaan kengissä, koska kyllähän tällainen kimmoisa nuorukainen muuten menisi kuin Keskisalo muinoin. Tulipahan kuitenkin harjoiteltua starttikiihdystä, jos vaikka ei nyt heti menettäisi peliä jo ekalla sadalla metrillä;-)

Huomenna on sitten siis tarkoitus lähteä Teivoon, ellei aamulla paniikki iske. Lumikorttihan on taskussa kaiken varalle kunniallisen oharin tekemiseen.
En osaa arvioida mitä nuo lumipätkät tulokseen vaikuttavat (ehkä 10-15s?), joten tulosspekulaatio pitää tehdä ilman kelilisää.

Jos ei mene alle 19min, niin se on iso pettymys. Realistinen neutraali tavoite voisi olla 18.30 ja kaikki sekunnit sen alle sitten plussaa.

Ei kommentteja: