perjantai 12. huhtikuuta 2013

Pe 12.4. – Virittelyt Viialaan

Tänään 12km, 1h 00min.

Ap: vr 4.0km, 21:26, 5:22/km.

Tarkasti suunniteltu aamu meni pienen ohjelmamuutoksen takia sekaisin ja tuon verran ehdin matolla laukata. Merkitään se nyt vaikka verkaksi.

Ip: kevyt 8.3km ml. 5 x 100m, 38:46, 4:42/km.

Kokeilin kisaan viimeistelynä tehdä täsmälleen samanlaisen lenkin kuin viikko sitten ennen Teivocupia. Eli kiersin Nekalan ja tein matkalla kilsan välein pieniä kiihdytyksiä. Ihan samaltahan tuo tuntui kuin viikko sittenkin, eli hyvin meni. Aikakin oli melkein sekunnilleen sama. Voihan siellä jotain väsymystä jaloissa olla, mutta kyllä juoksu maistuu oikein hyvin.

Huomenna siis Viialan ympärijuoksu. Matka on kymppi ja järjestäjän mukaan virallisesti mitattu. Olen siellä juossut neljä vuotta sitten, mutta en muista minkälainen reitti oli. Päiväkirjan mukaan reitti oli mukava: noin puolet hiekkatietä ja jonkin verran mäkiä, mutta ei mitään isoja.
Teivocupin tuloksen perusteella odotusarvo on 37.30. Se olisi ihan OK ja siitä voisi hyvin ponnistaa eteenpäin. Tietysti sitä toivoisi, että kehitystä olisi viikossakin tapahtunut ja pääsisin lähelle 37min. Ranteet-auki-raja on 38min. Pitää toki kelin ja reitin kunnon vaikutus sitten vielä miettiä loppuarviota tehdessä.

PS. Pitkään pyörinyt ajo-opetusprojektini otti tänään pienen askeleen loppua kohti, kun Anni selvitti teoriakokeen tyylikkäästi rimaa hipoen. Vielä ajorataharjoittelu edessä ja sitten ajokokeeseen.

Ei kommentteja: