perjantai 19. huhtikuuta 2013

Pe 19.4. – Ei kule

Tänään 23km, 1h 47min.

Ap: kevyt 7.0km, 36:36, 5:14/km.

Aamuherättely matolla. Jalat varsin kankeat ja pitää illalla tehdä jotain edes vähän reippaampaa.

Ip: 15.5km sis. 2 x 15min reipasta, 1:10:33, 4:33/km.

Olipa taas pitkästä aikaa oikein erityisen huono kulku juoksussa. Ideana oli juosta pitempi vk-pätkä, mutta eihän se onnistunut. Lopulta tein vain kaksi reipasta vartin pätkää muuten normaalilla hölkkälenkillä. Vauhti noilla pätkillä oli noin 4min/km ja kyllä oli vaikeaa. Takareidet olivat ihan tukossa ja ei vain jaksanut juosta. En keksi oikein mikä nyt oli vikana, mutta ehkä ne tiistain mäkivedot painavat vielä jaloissa. Tämä ei kyllä lupaa hyvää sunnuntain kisaan eikä mihinkään muuhunkaan.

Huomenna on sitten upea juoksupäivä, kun Tuusulassa juostaan SM-maantiet. Olin suunnitellut lähteväni katsomaan kisoja, mutta tuli kuitenkin este. Onnea ja menestystä Siljalle nuorten kisaan! Toivottavasti tulee onnistunut juoksu kaikista viime aikojen ongelmista huolimatta. Vastassa näyttäisi muiden kovien lisäksi olevan mm. se nuori tyttö, jota vähän hehkutin viikko sitten Viialassa.
Samoin Jarnolle kovat tsempit miesten kisaan! Hienossa seurassa tulee varmasti hieno aika.

PS. Nyt voi muuten jokainen alkaa helposti urheilusponsoriksi: http://www.kiririnki.fi/. Tuo vaikuttaa ihan kivalta idealta. Toivottavasti tällainen yhteisöllinen sponssaus toimisi edes jollain tavalla, kun julkista tukea nuorille urheilijoille tuskin kannattaa edes toivoa.

Ei kommentteja: