maanantai 21. lokakuuta 2013

Ma 21.10.

Tänään -

Ap: lepo.

Ip: kahvakuula 30min.

Heiluttelin kahvakuulaa vähän aikaa, kun noita blankkoja harkkapäiväkirjan rivejä on tullut ihan liikaa.

Kävin iltapäivällä lääkärissä päkiän haavan takia. Ja hyvä, että kävin. Lääkäri oli sitä mieltä, että ei hyvältä näytä. Sain tuhdin antibioottikuurin ja jotain rohtolaastaria (jota tosin apteekista ei löytynyt, mutta tilattiin huomiseksi). Koska aloitin antibiootit nopeasti vain reilun vuorokauden haavan tulehtumisen jälkeen, niin hyvällä onnella amputaatiota ei tarvita;-)

Varmuuden vuoksi googlailin uusinta blade-muotia. Selailin myös IAU:n sivuja ja tulin siihen tulokseen, että blade runnerit saavat juosta ultria terveiden kisassa (koska sitä ei erikseen kielletä ja IAAF on tyhmyyksissään mennyt mokoman sallimaan).

Tänään oli viimeinen päivä ilmoittautua Jämin suunnistusmaratonille. Valitsin sarjaksi 15km kuntosarjan. Keem oli opastanut minua, että noin kolmessa tunnissa olisi päästävä metsästä pois. Olisihan se ollut kiva mennä pisin 25km matka, mutta siihen olisi ehdottomasti mennyt 4-5 tuntia. Jos kaikki menee hyvin, niin tuon 15km selvitän kyllä helpossa maastossa kolmeen tuntiin. Otan tavoitteekseni voittaa yhden kilpailijan sarjassani, vaikka vaikeaa se tulee olemaan.

Ei kommentteja: