sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Viikko 40

Viikko 40 (30.9.-6.10.2013)

Juoksua 60km (4:42/km).
Liikuntaa yhteensä 9h 55min.

- Juoksut käytännössä vain R5 ja Pirkka. Oli ainakin hyvin tehoja.
- Kolme suunnistusta.
- Kaksi kuntopiiriä.
- Hieronta.

Pirkka kruunasi viikon ja palautti vähän uskoa siihen, että juoksu taas joskus voisi sujua. Lihaskuntotreenin lamauttamat reidet hillitsivät menoa, mutta muuten Pirkka meni kyllä yllättävän hyvin. Ainakin tämä lisäsi motivaatiota treenata hyvin ensi vuoteen!

Ensi viikolla ihan samaa kaavaa. Summittaisia lihaskuntotreenejä, Monty Pythoniin sopivia suunnistusharjoituksia ja juoksuja mielen mukaan mitä nyt sattuu ehtimään.

Wihan valmistelut ovat käynnistyneet täysillä ja se pahin alkukammo tulosohjelmiston ”opetteluun uudelleen” vajaan vuoden tauon jälkeen on taas hoidettu. Ihan kiva on parannella ohjelmaa ja lisätä luvattuja ominaisuuksia. Ohjelmointi on kivaa ja jos joku maksaisi siitä minulle rahaa, niin voisin vaihtaa hommia;-) Taitaa vaan olla niin, että nykyaikana tällainen C/C++ räpellys on auttamattoman vanhanaikaista ja en minä enää mitään oleellisesti uutta opi.

Loppukevennykseksi loogisille ihmisille aukeava ohjelmointivitsi (jonka varastin jostain):
Vaimo sanoi kauppaan lähdössä olevalle ohjelmistoinsinöörimiehelleen: ”Tuo kaupasta ruislimppu. Ja jos siellä on kananmunia, niin tuo tusina.”
Mies palasi kaupasta mukanaan 12 ruislimppua.

Näinhän se toimii;-)

Ei kommentteja: