perjantai 18. lokakuuta 2013

Pe 18.10.

Tänään -

Ap: kuntopiiri 45min.

Aamulla työpaikan kuntopiiri, tai oikeastaan sirkuit treining, niinkuin meillä kuntosalikonkareilla on tapana sanoa. Oli taas se helpompi versio, mutta siltikin huomasin pientä kehitysta liikkeiden oikeaoppisuudessa. Isoin ongelma on oikean ryhdin pitäminen, kun en pysty pitämään selkää suorana juuri missään liikkeessä. Liikkuvuus ei esim. riitä millään tekemään maastavetoa suorin jaloin ja selkä suorana. Ei lähellekään. Ja ei selkä pysy suorana juuri muissakaan liikkeissä, mutta tuo mave on pahin.

Ip: ulkoilua 30min.

Koko ilta meni Wihan hommissa. Kyllä on hyvä fiilis tämän vuoden valmisteluista, kun ei ole tullut (vielä) mitään isompaa paniikkia vaikka Verkkokaupassa ja Bauhausissa käytiin spontaaneilla ostoksilla ratkomassa ongelmia. Nyt illalla saimme vietyä kisakeskuksen paljon pitemmälle kuin aikaisempina vuosina, mutta toki paljon jäi huomiselle aamullekin. Tosi pienellä porukalla mennään näinkin iso tapahtuma, mutta kyllä varmaan taas selvitään.

Aamulla on aikainen herätys lähteä vielä merkitsemään reittiä, ja viemään kilsatolppia ja muita opasteita paikalleen. Merkinnän tärkein osuus on kuitenkin tehty. Juoksin kalkkikärryn kanssa reitin läpi aika lailla täysiä. Kun kokonaismatka on 4,5km ja välillä piti kalkkia lisätä, niin siinä meni arviolta puoli tuntia. Merkkaan sen liikunnaksi vaikka juoksukilsoiksi en laskekaan (kun ei ollut viralliset lenkkarit jalassa). Olin aivan läpimärkä hiestä ja reisissä hapotti oikein kunnolla aina kärryn ollessa painavimmillaan;-)

Ei kommentteja: