torstai 31. lokakuuta 2013

To 31.10.

Tänään 10km, 51min

Ap: vr 3.3km, 17:11 , 5:12/km.

Pieni aamuverkka.

Ip: kevyt 6.5km (sis. 5 x 400m rento), 34:06, 5:15/km.

Mahdollisimman kevyt iltahölkkä todella kiireisen työpäivän päälle. Kokeilin Nekalan mittasuoralla rentoja 400m vetoja hengästymättä. Suolijärvi painaa vähän vielä ja vauhti oli säälittävää.

Viikonloppuna juostaan Hazorin Halloween Hike Keuruulta Jyväskylään (startti lauantaina klo 6). Uskomatonta kyllä, mutta minä en ole lähdössä mukaan. Todistin siis itselleni, että en osallistu kaikkiin mahdollisiin houkutuksiin.

Hieno tapahtumahan Halloween Hike olisi ollut ja vaaka kyllä on sitä mieltä, että olisin voinut lähteä. Kipropin ja Menjon sutjakat olemukset ovat yhä vain kaukaisempia haaveita horisontissa. Kun en ole yli pariin kuukauteen juuri treenannut, mutta syönyt kuten ennenkin, niin tulosta ei ole vaikea arvata. Itselleni tietenkin selitän, että lisäkilot ovat kovan kuntosalitreenin tuomaa lihasta. Peilistäkin sen näkee, että juoksulle elintärkeä vyötäröä kiertävä poikittainen rengaslihas (musculus ringulus horisontalis) on selvästi vahvistunut.

PS. Lokakuussa tuli juoksua 213km, mikä on selvästi pienin määrä sen jälkeen, kun vuonna 2006 aloitin säännöllisen juoksun. Syyskussa kilsoja oli siis 216, mikä oli samoin pienin syyskuun määrä sitten vuoden 2006. Kyllä nyt on levätty!

Ei kommentteja: