torstai 17. lokakuuta 2013

To 17.10.

Tänään -

Kiireinen liikunnaton päivä kuskatessa lapsia ympäri Suomea. Ja keksinpä tehdä vielä joukon uusia featureja Wihan ohjelmistoon. On kyllä vaarallista leikkiä...

Kun ei ole treenejä, niin haluan kuitenkin lähettää terveisiä Ljubisa Djordjevicille. Sain nimittäin juuri tänään tietää, että hän on yksi 27 globaalista blogini seuraajasta. Olen suuresti yllättynyt, että 27 minulle täysin tuntematonta ihmistä ympäri maailmaa on kiinnostunut montako kilsaa juoksin eilen. Ja vieläpä kirjoitettuna suomen kielellä. Siellä oli jopa yksi kiinalainen, jonka nimi oli vain kiinalaisilla merkeillä. Ja sitten ihan joka kolkasta maailmaa muitakin.

Toinen mahdollisuus tietenkin on, että tuossa on hieman väritetty totuutta, ja todellinen luku on jotain muuta (esimerkiksi 0). Sain nimittäin sähköpostin uuden feedspot-readerin kehittäjältä, joka kertoi blogini olevan feedspotissa noin suosittu:

I'm writing this to let you know that your blog 'Juoksupäiväkirja' has started getting new followers on Feedspot.

Feedspot on siis tehty taistelemaan markkinaraosta, jonka Google Readerin lopettaminen aiheutti. Koska olen niin arvokas kontribuuttori feedspotin menestykseen, niin saisin premium-tilauksen määräaikaisesti ilmaiseksi. Taidanpa kuitenkin jatkaa tällä Outlookin systeemillä, joka on ollut ihan hyvä, kun siihen on nyt tottunut.

PS. Jos nyt kuitenkin Ljubisa luet tätä blogia, niin heitäpä jotain kommenttikenttään ja minä sitten tilaan feedspotin...

Ei kommentteja: