sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Su 20.10.

Tänään -

Päivä sisälsi vielä Wihan jälkihuoltoa, kun kävin pistämässä paikkoja kuntoon ja palautin Vehon ystävällisesti sponsoroiman tulospalvelupakettiauton. Loppupäivä meni lapsia hakemassa mummulasta.

Päivän järkyttävä uutinen oli kuitenkin mustien pilvien kasaantuminen ensi lauantain Jämin kisan ylle. Minulla on pitkään ollut jalkapohjissa aika isoja rakkoja, jotka ilmeisesti tulivat Härkätiestä tai jostain muusta pitemmästä juoksusta (en muista enää). Rakoissahan ei ole mitään erikoista tai dramaattista, eikä niistä isompia ongelmia ole ollutkaan. Mutta pari päivää sitten repäisin irti pari kuivunutta ihosuikaletta vasemmasta päkiästä ja se ei ollut hyvä idea. Sain aika syvän kipeän haavan päkiään. En siitä sen enempää huolestunut, mutta nyt tänä aamuna parin päivän kuluttua haava oli tulehtunut ja en pysty astumaan sille päkiälle lainkaan. Eilen siis vielä Wihassa juoksin sujuvasti ilman mitään ongelmaa.

Voi toki olla, että päkiä paranee päivässä tai parissa. Toinen vaihtoehto on, että jalka pitää amputoida. Kuulin juuri siskoltani kauhutarinan eräästä puolitutusta, jolla täsmälleen samanlaisesta tilanteesta seurasi parin vuoden leikkausten ja muiden hoitojen sarja, joka ei ole vieläkään johtanut toipumiseen. Sen verran tuo kova kipu ja pelottelutarina vaikuttivat, että lähden huomenna lääkäriin;-)

Ei kommentteja: