tiistai 22. lokakuuta 2013

Ti 22.10.

Tänään 6km, 32min

Ap: lepo.

Ip: kevyt 6.3km, 31:38 , 5:01/km.

Antibiootti toimii kuin tauti!
Aamulla vain 12 tuntia ekan pillerin jälkeen turvotus ja punoitus haavassa olivat lähes kokonaan poissa. Toiset 12 tuntia ja yhteensä neljä pilleriä, ja jalka on käytännössä terve. Toki se haava on siinä vielä ”auki”, mutta kipu on poissa. Iskin haavan päälle uuden ihmelaastarin ja lähdin lenkille. Loppumatkasta tuntui taas vähän särkyä, mutta kyllä tää peli on nyt voitettu. Ja bonuksena niitä ihmelaastareita tuli reseptillä sellainen määrä, että riittävät minulle loppuelämäksi.

Nyt on motivaatio tapissa ja tekisi mieli aloittaa treeni. Valitettavasti olen mennyt lupaamaan kaikenlaisia typeryyksiä seuraaville viikoille (alkaen Jämistä), joten en vielä muutamaan viikkoon pysty järkevään ohjelmaan. Laiskottelu kuitenkin saa loppua tänään. Valmistaudun tieteelliseen treeniin lukemalla Running Sciencea hitaasti mutta varmasti. Nyt sain jo kirjan ekasta osiosta selville, että Nandeilla ei ole mitään geneettistä etua taviksiin verrattuna. Minustakin voi siis tulla Koikkarin Nandi, kun vaan jaksan treenata.

3 kommenttia:

Veterano kirjoitti...

Ok. Sun jalka on siis aivan kunnossa. Siispä aikatavoitetta voi viilata esim noin 1:32:een.

Veterano kirjoitti...

Siis Jämillä.

pjh kirjoitti...

Joo. Ei se loppuaika ole mistään muusta kiinni kuin rastien löytämisestä;-)
Olen siis pystynyt parhaimmillani super-helpolla polkureitillä 9min/km-vauhtiin. Ja olen yrittänyt aika monta kertaa. Tuon perusteella optimaalinen tulos kaiken mennessä nappiin voisi olla 2h15min. Normaali vauhtini on 20min/km, eli 5h00min. Jos joku kokenut suunnistaja olisi samalla 15km-reitillä, niin sitten voisin keskittyä peesaamiseen ja saavuttaa hienon tuloksen. Mikähän mahtaa olla Veteranon sarja... Olisiko siinä kaivattu selkä?