torstai 10. lokakuuta 2013

To 10.10.

Tänään 6km, 33min

Ap: kevyt 6.3km, 33:12, 5:16/km.

Aamulenkki sateessa.

Ip: ulkoilua 45min + kahvakuula 20min.

Kävin vielä viimeisen kerran kiintorasteja etsimässä Kaupista. Nyt on sitten sekä Suolijärven että Kaupin kiintorastikartat kaluttu kokonaan läpi. Onneksi.

Tänäänkin jäi kaksi rastia löytymättä (rastit 25 ja 26). Mutta toisaalta löysin rastin 22, jota viimeksi en löytänyt. Se oli ihan tasan tarkkaan siinä, mistä sitä olin aiemminkin etsinyt. Olen melko varma, että joku oli käynyt sen pistämässä paikoilleen edellisen käyntini jälkeen (esim. nostanut maasta takaisin puuhun).
Kaupin rastit ovat sellaisia tupakka-askin kokoisia muovilieriöitä ja se on kuin geokätköjä etsisi, kun niitä yrittää löytää. Ei ole kivaa, varsinkin kun jotkut rastit saattavat helposti pudota maahan ja vaikka hautautua lehtiin.

Loppusaldoksi minulle jäi, että rasteista 1-30 löytymättä jäivät 14, 18, 25 ja 26. Voi hyvin olla, että 14 ja 25 siellä jossain piilossa ovat, mutta 18 ja 26 eivät takuulla ole;-) Suolijärvellä jäi löytymättä vain yksi rasti, mutta silloin olin niin eksyksissä, että otan kyllä syyn mielelläni niskoilleni...

Suunnistuskausi alkaa olla pian paketissa. Jäljellä on enää Kyötikkälän iltarastit ja sitten Jämi.

Kaupin reissun päälle heiluttelin vielä kahvakuulaa mukavuusalueella. Tuskin mitään harjoitusvaikutusta.

Ei kommentteja: