keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Ke 2.4.

Tänään 14km, 1h 16min.

Ap: kevyt 8.0km, 43:11, 5:24/km.

Aamukasi matolla. Samalla tuli kolmen vuorokauden Firstbeat-testi täyteen. Nyt vain odottelemaan palautesessiota siitä missä kunnon/terveyden/stressin suhteen mennään.

Elämän pieniin voittoihin kuuluu se, että ajaessani taas aamulla Helsinkiin oli osa reitistä eilisen jälkeen vaihdettu kesänopeuksiin! Kyllä tämä Helsinki-matkailukin vielä iloksi muuttuu. Vihani Hämeenlinnaa kohtaankin alkaa jo hiljalleen lientyä ja ehkä joskus jopa käyn siellä tulevaisuudessa, mutta tämän vuoden ainakin boikotoin kaupunkia vielä. Hämeenlinnaanhan rakennettiin sellainen silta moottoritien yli. Se valmistui joskus noin vuosi sitten, mutta moottoritielle unohdettiin 70 nopeusrajoitus, joka kökötti siellä molempiin suuntiin melkein vuoden työn valmistumisen jälkeen. Suunnittelin vuoden ajan siinä hidastellessani kamalia kostotoimenpiteitä tuolle typerälle kaupungille, kunnes vihdoin muutama viikko sitten joku tajusi viedä ne nopeusrajoitukset pois.

Ip: vr 6.3km, 33:14, 5:17/km.

Sekalaista hölkkää Majvikissa. Hävettää kirjata tätä treeniksi, kun pysähtelin jatkuvasti puhelinkeskusteluihin. Tarkoitus oli kuitenkin juosta ihan oikeasti, mutta ei se keskellä päivää onnistunut. Katsastin kuitenkin oikeat lenkkisuunnat, jos tulevaisuudessa pitäisi lähteä Majvikissa lenkille.

Ei kommentteja: