lauantai 12. huhtikuuta 2014

La 12.4.

Tänään 18km, 1h 34min.

Ap: 10.1km, 48:01, 4:45/km.

Aamulenkki Mäntässä. Katsastimme järjestäjien kanssa polkupyörillä tulevan Serla-hölkän reitin mittausta varten ja sen jälkeen vielä kiersin sen juosten itsekseni. Yksi pieni harhaan juoksu tuli, mutta enköhän nyt oppinut reitin. Mittaaminen pitää vielä tehdä toisella reissulla lähiaikoina. Mäntässä olisi siis toukokuussa tarjolla nopea hyväkuntoinen asfalttireitti jollekin, jolla on juoksukuntoa.

Ip: 8.0km, 45:46, 5:43/km.

Umpiväsynyt laahustus matolla. Olisi saanut jäädä tekemättä.

Kun on juoksu alavireistä, niin onneksi radiosta saa nostalgisia muistoja ajoilta, jolloin kunto oli rautaa. Eli niiltä samoilta ajoilta jolloin Tappi juoksi tonneja alle 3min ja kiersi järveä alle 5min/km. Siis kun ajelin Mäntästä kotiin ja Radio Nostalgia alkoi hiljalleen Tamperetta lähestyessäni taas kuulua, niin ilmoille kajahti aivan loistavaa musiikkia! En muista mistä tuo kappale on jäänyt mieleeni, mutta google kertoi, että taas oli kyse vuodesta 1972. Oli se melkoista musiikin kulta-aikaa tuo 1970-luvun alku. Toivottavasti ajan muotikin tulee taas pian takaisin. Little Willy.

Huomenna sitten järvenkierto Porsche Centeriltä klo 8.30.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi mikä ihana kappale jostain historiasta. Mutta mikä kamala slipoveri onkaan valittu asusteeksi. Kotikuusi on sitten kaadettu ja oksat raadetu kokkokalliolle.

pjh kirjoitti...

No sehän on juuri tuo vaatetus, joka antaa täydellisen silauksen toteutukselle!
Pitäkää hauskaa siellä työleirillä;-)