tiistai 1. huhtikuuta 2014

Ti 1.4.

Tänään 8km, 36min.

Ap: lepo.

Kello herätti viideltä, kun oli tarkoitus juosta aamulenkki ennen Helsinkiin lähtöä. Vaan enpä juossut.

Ip: kiihtyvä 8.3km, 36:16, 4:24/km.

Tarkoitus oli lähteä juoksemaan katumustonneja Markon kanssa halliin. Olin nimittäin eilen ja tänään vastoin lupauksiani langennut kakkuihin/leivoksiin taas Helsingin keikalla. Selitin itselleni, että kyse oli lounaan jälkiruoasta (mikä oli sallittua), mutta kyllä se oli selvästi erillinen kahvitus vasta lounaan jälkeen ja vain huijasin itseäni. Vaaka rankaisi tänään täysin armotta.

Matkalla halliin tuli kuitenkin Markolta soitto, että A-halli on täynnä multaa ja siellä on hevosia. Minulla ei ole 100 tavoitteen listallani hevosten kanssa juoksemista vaikka Jesse Owens sitä tekikin. Niinpä peruimme treenin ja samalla meni motivaatio kunnon juoksuun. Lähdin kuitenkin tekemään sokkoseiskan tutulle Nekalan reitille. Tuo on sellainen henkisesti helppo treeni, jossa lopussa tulee myös reipasta juoksua.

Kankeista jaloista huolimatta juoksu kulki ihan kohtalaisesti. Olikin kohtalon ivaa ja rangaistus leivoksista, että sokkoseiska meni ekaa kertaa pieleen. Kilsat kulkivat 4:49, 4:37, 4:29, 4:13, 3:59, 4:08 ja 3:47. Ja vielä suurempaa ivaa on se, että oikeasti tuo oli mallisuoritus ja ihan varmasti kiihtyvä. Kuudennen kilsan todellinen aika oli jotain 3:55, mutta tällä kertaa GPS teki tepposet ja juoksutti siinä ylipitkän kilsan (noin 50m ylimääräistä). Tiedän täsmälleen missä tuolla reitillä kilsojen pitää piipata ja nyt tuli ”ylipitkä” juoksu.

Huomenna taas Helsinkiin ja samat houkutukset edessä...

Ei kommentteja: