torstai 3. huhtikuuta 2014

To 3.4. – Kiikan keikka

Tänään 24km, 2h 00min.

Ap: kevyt 7.0km, 37:36, 5:22/km + 10.0km, 42:31, 4:15/km.

Aamuseiska matolla. Päätin taas torstaille tutusti pitää aamupäivän omaa lomaa, kun koko ilta menee puhelimessa. Niinpä sitten lähdin Kiikkaan mittaamaan ensi sunnuntaina juostavien pm-maanteiden reitin. Nyt voitte hyvällä mielellä käydä juoksemassa tarkan kympin tasaisella reitillä. Kisassa sahataan melko suoraa 2,5km pätkää kaksi kertaa edestakaisin, joten mittaus oli helppo tehdä.

Mittauksen jälkeen päätin vielä testata toimiiko reitti. Juoksin kympin melko tasaista 4:15/km-vauhtia ja kyllä oli taas ihan liian vaikeaa. Pakko on saada jotain lääkitystä Kaapolta, kun ei tästä nyt vain tule mitään. Tuonhan pitäisi olla helppoa rentoa juoksua, mutta niin vain oli TE 4,7!!

Jäi tästä reissusta kuitenkin käteen lisää kotimaan tuntemusta, kun opin, että Kokemäenjoki on Kiikassa;-)

Ip: kamala 7.0km, 39:23, 5:38/km.

Piti sitten olla super-idiootti ja hölkätä illalla vielä mattoseiska, kun tuli sopiva tauko. Olin aivan puhki ja ekaa kertaa mittari sanoi palautumisen tilan olevan ”poor”. Ja kun jotenkin pysyin matolla seiskan verran hitaassa vauhdissa, niin palautusajaksi mittari lupasi mukavat 62 tuntia. Ei siis toivettakaan toipua Teivocupiin mennessä...

Tässä on Kiikan lähtösuora.

Ja tässä on kääntöpiste.

Ei kommentteja: