sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Su 13.4. - Järvenkierto

Tänään 27km, 2h 12min.

Ap: 26.6km, 2:12:27, 4:59/km.

Kesäreitin järvenkierto Markon ja Siunin kanssa. Koleasta säästä huolimatta juoksu oli taas vaihteeksi tosi kivaa. Vire oli oikein hyvä pienestä jalkojen väsymyksestä huolimatta. Tuli mukava päätös viikolle ja mittari jopa jollain mustalla magialla arpoi minulle juoksun jälkeen uudeksi VO2Max-arvoksi 59.

Pitää myös hehkuttaa Hoka One –kenkiä. Olen omalla ainokaisella parillani nyt juossut noin 500km pääosassa näitä 20-30km lenkkejä. Vaikka minä perinteisesti en osaa huomata mitään eroa eri kenkien välillä ja kaikki käyvät ihan hyvin, niin kyllä näissä on jotain ihmeellistä. En toki ole vielä mitään ultria näillä kokeillut, mutta ihan varmasti kokeilen. Ainakin järvenkierroille nämä ovat ihan huiput kengät!

Ip: lepo.

Penkkiurheilun juhlapäivä!!! Menossa on Lontoon maraton, joka tulee olemaan loistava. Katson sen siitä huolimatta, että pahoinvointia aiheuttavat sekä Eurosportin legendaarinen maailman huonoin selostaja että sähköisissä ja paperisissa ohjelmatiedoissa näkyvä ohjelman nimi ”Lontoon maratooni”.

Naisten kisassa on mukana idolien idoli, eli Tirunesh Dibaba, ja miesten kisassa vaikka ketä. Haile jäniksenä!!!

Ja sitten heti perään Paris-Roubaix!! Sanoisinpa, että täydellinen päivä;-)

Ei kommentteja: