keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Ti 29.4.

Tänään -

Aamulla oli flunssan johdosta olo niin surkea, että lukitsin suosilla lepopäivän. Olisikohan nyt ollut jo vähän kuumettakin.

Vaikka fyysinen kunto onkin heikko, niin sen verran on henkinen valmistautuminen edennyt, että näin ensimmäisen maratonuneni tähän juoksuun liittyen. Juoksun alku sujui hyvin ja pysyin helposti 3h-vauhdissa. Sitten kuitenkin kävi ilmi, että kisa oli muutettu triatloniksi ja jouduin uimaosuudelle. Uintikin meni kuitenkin ihan älyttömän hyvin. Se johtui siitä, että me uimme sellaista pientä ympyrää uimahallin kaltaisissa olosuhteissa ja altaassa oli voimakas myötävirta (samanlainen kuin Lapinniemen kylpylässä, jossa kävin pari päivää sitten lillumassa). Tarina ei kerro mikä tuli loppuajaksi, mutta eiköhän se nyt ainakin Kaapon enkan alle mennyt!

Offtopic: Merkitkääpä kalenteriin 4.-5.7. välinen yö varatuksi. Perinteinen Kesäyön Unelma juostaan silloin Keski-Suomessa. Ainakin harpatille tämä on oikeastaan pakollinen. Ja ettei jäisi epäselväksi, niin ainoa oikea sarja on ”täysi matka juosten” vaikka hämäyksen vuoksi muitakin sarjoja on keksitty.

Ei kommentteja: