perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pe 18.4. - Sokkokasi

Tänään 23km, 1h 57min.

Ap: kevyt 6.0km, 34:20, 5:43/km.

Kävin heti aamusta 3-4 tuntia mittailemassa Pyynikkijuoksun muutoksia. Kovin oli hiljaista kylmän koleassa aamussa. Sentään joku nuoripari oli hyppimässä Laukonsillalta Tammerkoskeen. Oli kyllä todella kylmän näköistä touhua. Poika otti ensin kuvan, kun tyttö hyppäsi. Sitten oli pojan vuoro ja hänellä oli kitara mukana kaiteen ulkopuolella keikkuessaan. En jäänyt katsomaan hyppäsikö kitaran kanssa.

Vaikka olin aika poikki mittailun jälkeen, niin pakkomielle vei kuitenkin lyhyelle mattokutoselle vielä sen jälkeen. Paineita tulee, kun muutkin tuntuvat pakolla juoksevan kaksi lenkkiä päivässä...

Ip: 17.2km (sis. kiihtyvä 8km), 1:23:10, 4:50/km.

Sokkokasi Hervannan kentällä. Ideana oli lähinnä kokeilla miten varovainen sokkokiihdyttely onnistuu radalla. Hyvinhän tuo taas onnistui ja jalkojen väsymyksestä huolimatta vire oli ihan hyvä. Olisin jatkanut kyllä kymppiin saakka, mutta pakki petti vähän yllättäen kahdeksannella kilsalla ja piti poistua kentältä aika vikkelään.

Kilsat kulkivat 4:23, 4:18, 4:14, 4:11, 4:07, 4:01, 3:56 ja 3:52. Vielä pitäisi ehkä uskaltaa yrittää sellaisia 2-3 sekunnin parannuksia kerrallaan, mutta kyllä tuo 3-5 sekuntia on jo aika hyvä. Hyvänä päivänä se 40min kymppi alkaa olla haarukassa. Pitää vaan olla aavistuksen kovempi aloitus ja sitten kaksi viimeistä kilsaa tuohon päälle ihan urku auki. Tuohonkin jos olisi juossut päälle viimeiset kaksi kilsaa 7 minuuttiin, niin siinähän se olisi jo ollut!

Rataosuus siis meni aika helposti, mutta kotimatkalla loppui energia ihan totaalisesti ja zombiena sain vaeltaa viimeiset pari kilsaa. Toivottavasti tästä joskus toipuu.

Ei kommentteja: