tiistai 22. huhtikuuta 2014

Ti 22.4.

Tänään 11km, 52min.

Ap: hieronta 45min.

Jupon käsittely. Ei ongelmia.

Ip: 11.0km, 51:50, 4:43/km.

Iltalenkki Arboretumin ja Iidesjärven ympäri upeassa kelissä. Olisi varmaan ollut ihan mukava lenkki, mutta koko ajan v*tutti, kun nenä vuotaa solkenaan ja limakalvot eivät anna hetkenkään rauhaa. Onhan tässä onneksi reilu viikko aikaa parantua, sillä tässä kunnossa jää kyllä maraton juoksematta.

5 kommenttia:

Jaavi kirjoitti...

Toivottavasti pääset helpommalla kuin meikäläinen. Jo kaksi viikkoa räkää. Uhmalla käyn treenaamassa ja sitten niistetään ja yskitään. Sulla vaan on se tärkeä tavoite tähtäimessä. Paranemisiin.

pjh kirjoitti...

Muistelen minäkin, että viime keväänä tämä kesti ikuisuuden. Ehdin jo ajatella, että olisiko tässä jotain allergista reaktiota, vaikka koskaan sellaisesta ei olekaan ollut merkkejä ennen. Kokeilin antihistamiinia, mutta ei se auttanut mitään. Ja kun kurkkukin on kipeä, niin kai tämä vain flunssaa on.

Mika Perkiömäki kirjoitti...

Antihistamiini usein auttaa aika heikosti tai ainakin hitaasti enää siinä vaiheessa kun oireet on jo päällä, ja kurkkukipu voi hyvin olla allergiaoire myös. Mutta kyllähän tuo flunssalta vahvasti kuulostaa, toivottavasti saat hoidettua sen nopeasti pois alta!

pjh kirjoitti...

Kiitos Mika! Aion varmuuden vuoksi popsia viikon verran noita antihistamiinejakin, kun ei niistä kuulemma haittaakaan ole. Minulla on ennenkin ollut 1-2 vk flunssa keväällä ja se tuntuu oudolta sattumalta, kun muina vuodenaikoina ei ikinä tällaista ole.

Mika Perkiömäki kirjoitti...

Ainakin joillekin jotkut antihistamiinit aiheuttaa väsymystä. Toisaalta, jos Hampurissa koet väsymystä, saattaa olla itse aiheutettua se. :)