torstai 10. huhtikuuta 2014

To 10.4.

Tänään 24km, 2h 08min.

Ap: kevyt 10.0km, 53:50, 5:23/km.

Aamukymppi. Niska edelleen kipeä, mutta matolla hölkkä sujui silti ihan hyvin. Katselin dokkaria Hrustsovin vierailusta jenkkilässä 1959. Vaikka tuo olikin tuttu aihe, niin oli silti oikein mukava filmipätkä;-)

Ip: kevyt 14.3km, 1:13:55, 5:10/km.

Hölkkäilyä Pyynikkijuoksun puolikkaan etelälenkillä. Niinhän siinä taas kävi, että teitä on sen verran revitty auki tai muuten suljettu, että joudun tekemään uusia mittauksia reittimuutoksiin. Ihan turha haave taitaa olla, että joku paikallinen juoksu voitaisiin joskus tehdä kaksi kertaa samalla reitillä. Onneksi Pirkkalan Hölkkä on ollut tästä todella virkistävä poikkeus;-) Tänä vuonnahan muuten Pyynikkijuoksun maali ei ole Ratinan kentällä, kun kenttä on varattu muuhun tärkeään käyttöön. En ole varmistanut, että voiko kuulemani käsittämätön syy olla totta... Kuulin, että Ratinan kentälle ajettaisiin miljoona tonnia hiekkaa ja siellä järjestetään joku mopokilpailu!! Että sellaista käyttöä yu-pyhätölle...

Juoksu tuntui tänään rohkaisevalta. Jalat olivat ihan pois pelistä ja ei jaksanut mitään, mutta vastaavasti henki ei kulkenut lainkaan. Oli ihan kuin olisi ohuen pillin läpi hengittänyt. Olisiko nyt vihdoin niin, että minullakin olisi oireita katupölystä/siitepölystä/astmasta ihan niinkuin oikeilla juoksijoilla!

Ei kommentteja: