maanantai 21. huhtikuuta 2014

Ma 21.4.

Tänään -

Suunniteltu ”lepopäivä”.

Kävin kuitenkin tekemässä 8 tunnin työpäivän, kun mittasin Serla-hölkän. Tai mittailua kesti 6 tuntia ja matkat 2 tuntia. Kyllä siihen ihmeesti aikaa saa kulumaan vaikka tuokaan ei mitenkään hankala reitti ollut: kympin kierros ja puolikkaan lisälenkki. Join muuten vain pari kuppia kahvia ennen mittausta ja sitten mittauksen aikana en mitään, eli nollakaloreilla meni koko ”työpäivä” eikä tullut edes nälkä. On se ihme kun paino ei silti putoa!

Sain myös loistaa ihmissuhdetaidoillani. Kun mittailin tyhjällä tiellä noin klo 6 aamulla, niin varsin vahvassa etanolipilvessä kulkeva nuori mies tuli kysymään minulta neuvoa. Ilmeisesti näytin viisaalta vanhalta mieheltä. Kysymys kuului jotenkin näin: ”Jos sinä olisit minun appiukkoni, niin mitä sanoisit jos minä kävelisin aina Mäntästä saakka pyytämään tytöltäni anteeksi? ” Eli tekisikö tuo lähtemättömän vaikutuksen ja hellyttäisi tytön ja isän antamaan anteeksi mitä sitten lieneekin tapahtunut. Mietin vähän aikaa ja kysyin sitten, että eikös Mänttä ole tuossa mutkan takana? Siihen kaveri sitten tunnusti, että eihän tuo suoritus niin ihmeellinen ollut. Kai se on sitten ajatus joka merkitsee;-) Siinä vähän aikaa keskusteltiin ja päädyttiin siihen, että ei kannata tuossa kunnossa mennä klo 6 herättämään tyttöä ja hänen perhettään vaikka takana onkin tämä 500 metrin ultrasuoritus. Vähän veikkaan, että kaveri meni soittamaan ovikelloa silti...

Flunssa vain pahenee. Keväisin tämä nenän vuotaminen on kyllä todella sitkeä vaiva.

Mänttä on hauska paikka. Vähän oli ihmettelemistä mihin suuntaan tätä uimahallille vievää yksisuuntaista tietä pitäisi ajaa.

Ja järjestäjät kertoivat, että Mäntän yksi turistinähtävyys on Suomen rumin Siwa.

Ei kommentteja: