tiistai 8. huhtikuuta 2014

Ti 8.4. – Vk-luuserointi

Tänään 16km, 1h 12min.

Ap: hieronta 45min.

Jupo sanoi, että jalat ovat rasittuneet ja tukkoiset, ja kyllähän se vähän siltä hierottaessa tuntuikin. Jännityksellä odotan illan kovempaa treeniä...

Ip: 15.5km (sis. vk 4km+5km), 1:11:49, 4:38/km.

Niinpä niin... Ei tainnut olla ihan fiksuin valinta tämä vk-kokeilu tänään.

Lähdin siis Markon mukaan juoksemaan speksiä 14km@4:05/km. En kyllä uskonutkaan, että pystyn koko matkaa juoksemaan, mutta totuus oli vielä paljon karumpi. Onneksi reittinä oli edestakainen 7km lenkki, jolloin se oli minulle helppo jakaa kahteen pätkään ja odottaa, kun Marko käy kääntöpisteellä. Heti startista jalat olivat kuin lyijyä ja sinniteltyäni 4km päätin jäädä hölkkäilemään ja juosta sitten taas viimeisen vitosen Markon mukana. Marko meni koko matkan kuin juna ja minulle tuli siis vain kaksi vetoa: 4km@4:05/km ja 5km@4:00/km. Eka veto pieneen vastatuuleen ja toinen myötätuuleen.

Toivottavasti jalat eivät menneet pahaan juntturaan. Syke ei paljon noussut ja TE oli vain 3.6, joten kyllä se sunnuntain metsärymyily tässä nyt painoi jaloissa. Pitää vielä toinen kokeilu tehdä loppuviikosta, kun eihän tällaisilla esityksillä voi edes kuvitella maratonille lähtemistä.

Ei kommentteja: