keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Ke 11.12.

Tänään 8km, 39min.

Ap: kevyt 7.8km, 38:52, 4:59/km.

Toisena Lontoo-aamuna minulla ei ollut aikaa lähteä harhailemaan Hyde Parkiin vaan valitsin toiseksi parhaan lenkkivaihtoehdon, eli Thamesin etelärannan jalankulkuväylän. Hotellini on ihan joen varressa eteläpuolella ja pääsin siis tuolle reitille suoraan ulko-ovesta. Aivan joen rannassa kulkee reilun 5km mittainen leveä kivetty kevyen liikenteen väylä, joka on aivan erinomainen lenkkireitti keskellä kaupunkia ja upeissa maisemissa. Edestakaisin juoksemalla saa sopivasti kympin kasaan. Taas oli ainakin sata juoksijaa liikkeellä jo heti klo 6 jälkeen. Pohjoisrannalla ei ole vastaavaa reittiä.

Eiliset vedot painoivat rankasti jaloissa, mutta silti juoksufiilis oli ihan huippu. Ei millään olisi malttanut lopettaa noin lyhyeen, mutta aikaa ei vain ollut pitempään juoksuun.

Ohessa pari kuvaa reitiltä.

Tällaista valojuhlaa oli monin paikoin juoksuväylän ympärillä.


Alajuoksulla ”lenkkipolku” päättyy Sir Francis Draken laivaan ja siellä pitää tehdä U-käännös tai sitten jatkaa juoksua katujen jalkakäytävillä.


Matkalla voi Millemium Bridgeä pitkin käydä heittämässä lisälenkin pohjoisrannalla ja juosta vaikkapa St Paul’s katedraalin ympäri.

Ip: lepo.

Töitä ja kotimatka.

Ei kommentteja: