sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Viikko 48

Viikko 48 (25.11.-1.12.2013)

Juoksua 98km (5:16/km).
Liikuntaa yhteensä 10h 00min.

- Viikolla kaksi tehokasta juoksutreeniä: mäkivedot ja tonnit
- Pitkis sunnuntaina
- Loput kevyttä hölkkää
- Kaksi kahvakuulatreeniä ja yksi juoksua sisältävä kuntopiiri
- Lankkua kuusi kertaa ja alkoi lopussa jo vähän tuntua

Pientä progressiota oli treenissä niin laadun kuin määränkin osalta aiempiin viikkoihin verrattuna. Siltikään juoksun alempi paskaraja ei ylittynyt, niinkuin ei ole ylittynyt kertaakaan elokuun jälkeen.

Ihan hyvä vire on nyt juoksussa ja ainakin kuvittelen, että tuolla lihaskuntotreenillä on ollut merkitystä. Pitäisi kuitenkin tehokasta juoksua lisätä selvästi, jotta tuloksiakin tulisi. Mutta vähän se on vaikeaa, kun on noita kahvakuulia sun muita.

Tavoitteet ensi viikolle: Pitkis sunnuntaina, kaksi tehokasta juoksutreeniä, kaksi circuittia, yksi kahvakuula ja aamulla lisäksi pari kertaa halliin tekemään lyhyitä vetoja (100-200m). Tuohon kun sitten vielä tulevat viikon lankut, jotka ovat jo 2,5-3,5min, niin edessä on aika kova viikko.

Tänään kuulin lenkillä, että vetskujen SM-hallit ovatkin jo heti helmikuun alussa (1.-2.2.) Jotenkin olin mielessäni sijoittanut ne helmikuun loppuun. Siihen on vain 9 viikkoa! En kyllä ehdi toivomaani kuntoon millään, mutta pitää nyt sitten yrittää kovempaa progressiota.

Ei kommentteja: