keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Ke 18.12. - Kakkosia

Tänään 20km, 1h50min.

Ap: kevyt 8.0km, 39:25, 4:56/km.

Uusi mittari oli taas motivaattorina. Normaalisti olisin käynyt mattolenkillä aamulla, mutta pakko oli ulkoiluttaa mittaria GPS-säteilyn vaikutusalueella. Muuten se ei oppisi uutta isännästään. Kiersin Iidesjärven ja kivahan tuolla oli juosta, kun tuli lähdettyä. Lenkki meni helposti, mutta valitettavasti sykemittaus ei taas toiminut, vaan syke oli tapissa nyt pitkät ajat lenkin alussa. Oikein hävettää, kun mittari luulee nyt minua ihan surkeakuntoiseksi. TE oli 3.8 vaikka kyseessä oli ihan palauttelulenkki. Recovery-ajaksi mittari ehdotti 31 tuntia, mutta iltapäivällä oli ohjelmassa treeni kuuden tunnin kuluttua.

Pitää nyt ihan oikeasti keskittyä tuon sykevyön kiristämiseen kunnolla. Varmaan se on liian löysällä tms. On kyllä huono kiristyssysteemi... Pitää ottaa jeesus-teippi käyttöön.

Harrastelijahölkkääjällä on aikaa pysähtyä valokuvaamaan lenkillä. Tänä aamuna oli täysikuu ja tässä on näkymä Iidesjärven yli. Taustalla näkyy uusi tornihotelli, jonka siis löysin viime viikolla.


Ip: vr3 + 21 x 200m / 1min + vr3, 1:10:31, 5:44/km.

Siirsin suunnitellut tonnit perjantaille, kun silloin on toiveita saada harpatti vetoavuksi. Tänään kuitenkin livahdin kesken työpäivän Pirkkahalliin ja juoksin Markon kanssa kakkosia. Tarkoitus oli juosta 20x200m hyvin rennosti, ja hyvinhän tuo meni. Vauhdit olivat suunnitellusti siinä 38-40s haarukassa ja väsyneistä jaloista huolimatta ongelmia ei ollut. Nyt sykkeetkin pysyivät kurissa. Opin ainakin sen, että 200m-vedoissa kadenssi nousee päälle 200/min!

Jälkianalyysi osoitti, että juoksimme vahingossa 21 vetoa, mutta hyvä niin!

Huomenna kevyttä, jotta perjantaina sitten kulkee.

Ei kommentteja: