perjantai 13. joulukuuta 2013

Pe 13.12. – TE 4.7

Tänään 15km, 1h17min.

Ap: kevyt 7.0km, 36:35, 5:14/km.

Todella raskas aamuseiska matolla. Jostain syystä ei kulkenut ollenkaan.

Ip: kevyt 8.3km, 40:16, 4:53/km.

Ja taas raskas Nekalan kierto hölkäten. Nyt on kyllä jalat kaputt ja huonolta näyttää huomisen Teivocupin kannalta, koska näillä jaloilla tulee noutaja. Onneksi on vielä 16 tuntia aikaa palautua. Tavoite on 18.30 ja pettymys on kova, jos en siihen pääse. Hyvänä päivänä odotan 18.20-tulosta, jos vain jalat vähän palautuisivat.

Pakko oli siis kuitenkin käydä illalla ulkona hölkkäämässä huonoilla jaloilla jäisillä jalkakäytävillä, kun minulla oli ihan uusi FR620, jota piti kokeilla;-) Revin sen suoraan pakasta ja lähdin juoksemaan, joten ihan ei asetukset ilmeisesti ole kohdallaan. Elämäni ensimmäinen TE oli 4.7 ja se tuskin on ihan oikein, kun kuitenkin hölkkäilin 5min/km-vauhtia. Syke oli tosin ihan älyttömän korkea, joten ei se huonon vireen tunne ihan väärä ollut ja TE-arvon virhe sitä kautta ymmärrettävä. Elimistö ei nyt ihan parhaassa terässä ole. Teivoon lähden kuitenkin vaikka tilanne olisi mikä.

Vaikka FR620:n eka lenkki oli huonoin mahdollinen, niin on tämä silti hieno hetki ja uuden tieteellisen valmennuksen alku. Keskikadenssi oli surkea 173 (miten voikin olla noin huono!!), vertikaalioskillaatio ihan liian korkea 10.1cm ja maakontakti toivottoman laahustava 240ms. Tästä on helppo parantaa!

Joka tapauksessa elämä on nyt täydellistä. Minulla on kirja, jossa on hienot burpee-treenit. Ja sitten minulla on uusi mittari, joka kertoo maakontaktiajan ja vieläpä palautumisindeksin (kunhan opin sitä käyttämään). Olen aina ollut kateellinen jahalle TE-arvoista, mutta nyt minullakin on ne (kunhan saan mittarin säädöt kohdalleen)...


Lisäys Tapin kommentista johtuen: Tein iltalenkin jälkeen lankkuohjelman toiseksi viimeisen treenin, eli lankku 4,5min. Huomenna ohjelma huipentuu 5min lankkuun.

2 kommenttia:

Tappi kirjoitti...

Lankku? Menikö 5min?

pjh kirjoitti...

Miten pääsikin lankku unohtumaan raportista!!
Lankku oli siis Day 29, eli 4,5min ja kyllä se meni ihan puhtaasti. Huomenna on ohjelman viimeinen päivä ja vapisen sitten täydet 5min. Olen aika luottavainen, että jaksan;-) Pistän blogiin kuvan mukaan, jos meidän tytöt osaavat ottaa sensuurin läpäisevän kuvan.