tiistai 3. joulukuuta 2013

Ti 3.12. – Pirkkahalli on auki!

Tänään 9km, 46min

Ap: lepo + hieronta 45min.

Tein tänään päivän lankun heti aamusta ja nyt jo 3 minuuttia. On se jännä, kun on vaan ihan paikallaan tuollaisen pienen hetken, niin silti hiki valuu virtanaan. Mutta olipa hyvä fiilis loppupäivän, kun lankku oli ohi näin aikaisin. Täytyy jatkossakin tehdä tuo lankku heti aamulla.

Jupo pisti sitten taas jalat hyvään vireeseen. Oikea takareisi vähän kipuilee.

Ip: kevyt 9.0km (sis. 10 x 100m), 46:09, 5:08/km.

Iinan teatteritreenin aikana suuntasin Pirkkahalliin. Nyt se on näemmä sitten ihan virallisesti avattu, eli pyöröovi maksulaitteineen on tuotu sinne. Tavoite on käydä hallissa 3-4 kertaa viikossa.

Juoksuradalla oli hyvin tilaa alkuillasta. Hölkkäilin 9km ja siihen sekaan 10 x 100m / 200m hölkkäpalautuksella. Hienosti napsahtelivat sataset alle 20 sekunnin;-)

Tänään myös pakenin pahaa yhteiskuntaa shoppailuaddiktioni taakse. Aina noin kymmenen vuoden välein minulle tulee pakonomainen tarve käydä ostoksilla. Tänään tuon tarpeen aiheutti pöydän paperikasasta näkökenttään hypännyt Sportian lahjakortti. Päätin käyttää sen ennen kuin onnistun sen kadottamaan. Sportiasta käteen tarttui välimallin kahvakuula täydentämään kokoelmaani, kolme eri jäykkyyksien kuminauhaa tuleviin juoksuspesifisiin kuntopiireihin, sukkia ja juoksuhanskat. Ja sitten vielä voimailuhanskat kahvakuulaa varten. Huomasin nimittäin työpaikan ohjatussa kahvakuulassa olevani ainoa amatöörimäinen hanskaton heiluttaja. Hanskat näemmä kuuluvat tuohon hommaan, jos haluaa olla lainkaan katu-uskottava. Kiitos vielä Samille lahjakortista!

3 kommenttia:

Tappi kirjoitti...

Onko Itsenäisyyspäivänä intoa lähteä 'ylimääräiselle' järviselle. Kokoontuminen PULJUlla normi aikataululla? Mulla jää su väliin, kun messuhallissa on pyörävuoro.

pjh kirjoitti...

Ei minulla ainakaan mitään estettä ole. Huhutaan kamalasta lumimyrkystä tosin. Jos sää on OK, niin sopii.
Tuleeko sinulta jäämään su aina väliin, eli onko aina silloin pyörävuoro?

Tappi kirjoitti...

Joo tästä tammikuun loppuun, mutta sehän vaan helpottaa pirkkalaista kohtaamispaikkasopimista. Minä kun tulen joko Puljulle tai Tebskalle... Lauantait sopisi paremmin tässä kohtaa.