sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Viikko 49

Viikko 49 (2.-8.12.2013)

Hyvä ja tehokas viikko.

Juoksua 110km (5:14/km).
Liikuntaa yhteensä 12h 25min.

- Viikolla kaksi tehokasta juoksutreeniä: kiihtyvä 7km ulkona ja tonnit hallissa.
- Kaksi kertaa terävät lyhyet vedot (10 x 100m)
- Pitkis perjantaina (oli väsynyttä)
- Kaksi juoksuvetoja sisältävää burpee-kuntopiiriä
- Hieronta
- Lankkua kuusi kertaa ja vähän pientä muutakin kotivoimailua
- Kahvakuula jäi tällä viikolla kokonaan väliin

Yli 4 kuukautta ehti kulua edellisestä 100km viikosta, mutta nyt raja näemmä taas meni rikki, vaikka en mitenkään sitä tavoitellutkaan.
Tehoja oli tällä viikolla ehkä vähän liikaakin, kun ainuttakaan ihan kevyttä päivää ei ollut. Toisaalta treeni oli kuitenkin monipuolista eikä mitään ylikovaa treeniä ollut mukana, joten vire säilyi hyvänä.

Takareidet ovat välillä oireilleet ja Jupokin löysi aika lailla kireyttä, mutta kyllä jalat muuten ovat tuntuneet erinomaisen terveiltä. Kyllä vahvasti tuntuu siltä, että eteenpäin olen menossa.

Nyt pidän kevyemmän viikon ja toivon selvää tulosparannusta Teivocupissa lauantaina. Olen työmatkalla Lontoossa ma-ke ja ohjelma on hyvin kiireinen, joten kevennys onnistuu helposti. Yritän luistaa illallisilta sen verran aikaisin karkuun, että edes kerran jaksaisin herätä Hyde Parkiin juoksemaan.

Lankkuohjelmaa on jäljellä enää kolme päivää, eli lankut 240-270-300s. Sen verran taidan poiketa ohjelmasta, että jätän tuon viimeisen 5min lankun torstaille kotiin, että saan jonkun meidän tytöistä todistajaksi.

Ei kommentteja: