keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Ke 26.1. - Hölkkää

Tänään 15.6km, 1h 16min.

Ap: lepo + crosstrainer 60min.

Kyllä laiskotti aamulla pahemman kerran. Väkisin väänsin tunnin crosstraineria pienellä teholla.

Ip: 15.6km, 1:16:22, 4:54/km.

Illalla sekalaista juoksua hallissa Iinan harkkojen aikana. Mitään suunnitelmaa ei ollut ja juoksin vain hieman vaihtelevilla vauhdeilla jonkinlaista "perusjuoksua". Nopeimmat kilsat siellä 4:10-4:20 välillä, mutta pääosin hitaampaa hölkkää.

Samaa surkeutta oli juoksu kuin aiemminkin, mutta nyt sai ylpeyskin lisäksi kolauksia. Harpatti taannoin kirjoitti, että häntä erehdyttiin hallissa luulemaan juoksijaksi, mutta minulle ei näin käynyt... Etusuoralla oli Pyrinnön nuoria naisia aitaharjoituksissa ja kun yhdellä nopeammalla kierroksella siihen tulin, niin luonnollisesti lantio nousi ja askeleeseen tuli nykykunnon maksimaalinen lento ja pyrin olemaan puuskuttamatta. Siinä sitten tyttö sanoi toiselle laiskalla äänellä, että "väistä vähän tota hölkkääjää". Kyllä siinä ryhti romahti ja testosteronitaso putosi puoleen. Taisin pitää juomatauonkin siinä heti suoran päässä.

Tähän on tultu...

1 kommentti:

harpatti kirjoitti...

Ei sitä kannata ihan kaikkia pikajuoksuprimadonnia kuunnella. Kyllä minäkin jätin silloin ne vähän vanhempien lentopallotätien puheet juoksijasta ihan omaan arvoonsa.